MeHDii همكار و مدير انجمن وضعيت: آفلاين 22 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1832 امتياز: 10970 تشکر کرده: 658 تشکر شده 2490 بار در 634 پست
محل سكونت: ♥ ii ♥
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 00:12:53 موضوع مطلب:
کسی که دیس میکنه ربطی به اینکه در حد کسی که دیسش کردن هستن یا نه نداره . مگه استپس در حد سروش هیچ کس هست ؟
مشخصه نـــــــه ولی میاد و دیسش میکنه . پس ربطی به این که در حدشون بوده یا نه نداره . سیجل و جی جی هم عضو زد بازی هستن ، این آهنگهایی که در این اواخر دادن رو گوش کنید دیگه نمیگه زد بازی ، جی جی ، سیجل میگهزد بازی . این خودش یعنی این که جی جی و سیجل دیگه عضو زد بازی هستن
آهنگ هم در واقعا دیس جی جی و سیجل هست از این جهت که نشون دادن سیجل و جی جی دارن چی کار میکنن (باتوجه به اول آهنگ) کارشونن خیلی جالب بود اما بازم میگم کلا" آهنگ زیاد خوبی نبود بهتر از اینها میتونست باشه شایدم به خاطر اینکه به زد بازی حال میکنن یه کم کوتاه اومدن...
sazeshekastehh کاربر انجمن وضعيت: آفلاين 25 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 14 امتياز: 57 تشکر کرده: 2 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 00:48:25 موضوع مطلب: Re: Zed BAZI
mra-tohi مي نويسد:
سلام
این اهنگ رو شنیدم-هر چی از دهنش در اومد به زدبازی گفت
درسته بعضی هاش درست بود ولی بهتر بود یکی دیگه زدبازی رو دیس میکرد
یک گروهی که هر 5 سال یک بار اهنگ میده نباید گروهی مثل زدبازی رو دیس کنه
قبول دارید ؟
من خودم یکی از طرفدارای زدبازی هستم اما از وقتی ویلسون و تازگی ها ام جی دیگه تو گروه نمیخونن زدن فاتحه اسم زدبازی رو خودندن بعدشم پسر گل تو هنوز نمیدونی
دیس چیه نیا نظر بده . حتما نباید کسی که خیلی گنده ی بیاد به یکی دیگه دیس بده مثلا تو رپ usa این خواننده جدید به اسم Sway اومده فیفتی سنت رو دیس
کرده و فیفتی هم بهش دیس بک داده پس چون گنده نیست نباید کسی رو دیس کنه؟
بعدشم شمایی که دوسال بیشتر نیست رپ رو شناختی باید به عرضت برسونم گروه جنجال یکی از قدیمی ترین گروههای رپ فارس هستن که اوایل با اسم
چنگیز و تیمور و سیاه و سفید کاراشون رو بیرون میدادن. شما یه جستجو تو گوگل به اسم چنگیز و تیمور بزن بعد متوجه میشی که این گروه چقدر قدیمیه و الان حدودا 7 ساله که
دارن رپ کار میکنن . مثلا میخواستی کی زدبازی رو دیس کنه ؟
20AAR عضو فعال وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 371 امتياز: 1343 تشکر کرده: 147 تشکر شده 219 بار در 61 پست
محل سكونت: خیابون
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 20:47:29 موضوع مطلب:
به نظر من کار عالی بوود که بعد از مدت ها یه دیسم داشتیم و این ممکنه باعث 4 حالت بشه:
1. زد بازی جواب میده
2. جی جی و سیجل بیرون میشن
3 . جی جی و سیجل تکساشونو درست میکنن
4. تغییر نمیکنه و به ف..ک میره زدبازی
به امید بازگشت زد بازی اصیل _________________
Heaton عضو فعال وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 490 امتياز: 1036 تشکر کرده: 15 تشکر شده 314 بار در 124 پست
محل سكونت: زیر پات دادا , پات رو بلند کن تا مارو ببینی
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 21:24:16 موضوع مطلب:
دوستان باید توجه داشته باشن که این آهنگ در اصل دیس به jj و سیجل بود که خودشون رو چشبوندن به z-bazi،و تو چند جا از آهنگ به سامان و مهراد حالم میده!!!!
به نظر من سیجل کاراش واقعاً قشنگ و اینم اولین برای که گنده کارش در اومده اما jj اصل کارشو به عنوانه آهنگ ساز شروع کرد که اینطور که گندش در اومده بیتاش دزدی فقط با کمی تغییر یعنی ملودی همونه یه کم تغییرش داده
در ضمن تا اونجای که من اطلاع دارم ۲ تا کار آخری که به اسم z-bazi برون اومده"ایرونی LA ، کوکولی کو" در اصل کار سیجل و jj بود که هیدن حضور افتخاری داره طوری که حتی توی آهنگ اول ورس نداشت و فقط کوروس کار رو خوندش،چون خواستن کار بیشتر بگیره از هیدن استفاده کردن و اسم z-bazi رو آوردن برای همین mj تو هیچ کدوم از این کارا حضور نداشت
تا اونجای که من اطلاع دارم سیجل و jj جزو خوانندهای اصلی گروه نیستن،یعنی فقط با گروه فیت میدن و این چند تا کارم بنا به مصلحت اسم z-bazi رو آوردن،تا چند وقت دیگه هم z-bazi همون z-bazi سابق میشه هیدن، و mj و به احتمال خیلی کم ویلسون و اگه سیجل و jj هم بخونن به عنوانه فیت نه اعضای z-bazi همین و بس
1001kalkal کاربر انجمن وضعيت: آفلاين 20 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 1 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 10:18:04 موضوع مطلب:
آهنگش زیادم قشنگ نبود. ضمنا سیامک(جنجال) انگار یادش رفته تو یه آهنگای 4 سال پیش خودش که هنوز معروف نبود گفت "بروبکس زد بازی حالا فردام یکی دیگه پامیشه میاد میگه ما درست کردیم مواظب باشین" اون موقع که هیچکس آهنگای سیامک رو گوش نمیداد دستشو گذاشت رو اسم زدبازی تا گنده بشه اما حالا میاد دیس میده.
به نظر من جنجال در حدی نیست که زدبازی بخاد دیس بک بده.
یادمون نره که شاخ ترین دیس ها رو زدبازی داده.
به امید موفقیتهای بیشتر زدبازی.
Yas-HIP-HOP عضو فعال وضعيت: آفلاين 7 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 429 امتياز: 1474 تشکر کرده: 51 تشکر شده 217 بار در 96 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 11:56:06 موضوع مطلب:
shahkar مي نويسد:
بچه ها با تمام مشکلات با این اهنگای جدید ولی این اهنگا که ماندگار شد چی
زمینه صاف.زندگیه من.کوچه و ....
نباید اینارو فراموشش کنیم
جدی فکر میکنی زمین صافه و زنگیه منه و کوچه ماندگار شده؟؟؟؟ بابا یا تو معنیه ماندگار و نمیدونی چیه یا برداشتت از این اهنگ ها اشتباست ماندگار یعنی : اختلاف سروش - درکم کن یاس - افسوس بهرام و .... به اینا میگن ماندگار نه مامان داره اشپزی میکنه بابا خستست مامان داره گریه میکنه دستمال نداریم
MJ_BOSS کاربر انجمن وضعيت: آفلاين 23 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 339 تشکر کرده: 7 تشکر شده 2 بار در 1 پست
محل سكونت: بابل
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 12:05:17 موضوع مطلب:
1001kalkal مي نويسد:
آهنگش زیادم قشنگ نبود. ضمنا سیامک(جنجال) انگار یادش رفته تو یه آهنگای 4 سال پیش خودش که هنوز معروف نبود گفت "بروبکس زد بازی حالا فردام یکی دیگه پامیشه میاد میگه ما درست کردیم مواظب باشین" اون موقع که هیچکس آهنگای سیامک رو گوش نمیداد دستشو گذاشت رو اسم زدبازی تا گنده بشه اما حالا میاد دیس میده.
به نظر من جنجال در حدی نیست که زدبازی بخاد دیس بک بده.
یادمون نره که شاخ ترین دیس ها رو زدبازی داده.
به امید موفقیتهای بیشتر زدبازی.
سیامک واس معروف شدن اون حرف و نزد دادا... اما چون با بکس زد و ابلیس رفیق بود گفت که الان دیگه همه دارن از رو شما کپ میزنن مواظب باشین...به نظرم سیامک وهیچکس نمیشناسه چون داره رپ واقعی میخونه و حاشیه ای نداره...نه 6,8 میخونه نه کمپانی زده مثلا مثل بعضیا...نه 60 نفر پشتش جمع کرده...خودشون خودشون و کشیدن بالا...اونایی که نمیشناسن جنجال و میتونن البوم زلزله رو گوش بدن تا ببینن چقدر قوی کار کردن _________________ نه ولی, اره دیگه این جوریاست
این سایت بر اساس قوانین کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران می باشد و از پخش هرگونه
آهنگ مغایر با فرهنگ ایرانی معذوريم . از دوستان خواهشمندیم در چهار چوب این قوانین فعالیت کنند